Albanian (shqiptar)

Këtu në ABC Airporter Service (Shërbimi Aeroporti anijes) Ne e dimë se sa e rëndësishme është për ju që të merrni në destinacionin tuaj shpejt, pa bujë.

Qëllimi ynë kryesor nga fillimi ka qenë që të jetë udhëheqës dhe numri një terren shërbimin e transportit në zonën e gjirit.

Shërbimi ynë i besueshëm dhe të shpejtë, normat e të përballueshme, shoferët sjellshëm, automjete të reja, janë vetëm disa arsye që e bën kompania jonë të ndryshme nga konkurrentët tanë. Për shkak të normës së kënaqësisë së klientit tonë, ne jemi një nga kompania më e madhe dhe më të shpejtë në rritje të anijes aeroport në gjirin jug. Që nga viti ne u hap shërbimin tonë.

ABC SHËRBIMI AIRPORTER për dhe nga San Jose, Oakland dhe San Francisko Aeroporte me shërbimet e transportit të plotë duke siguruar derë më derë për të marr ups dhe humbura rënie në të gjitha fushat përreth, që të rezidencat, hotelet, bizneset dhe institucionet arsimore.

 Ne jemi te specializuar në ofrimin e drejtpërdrejtë të non-stop derë më derë, për të, kalërimi private midis destinacioneve tuaj me çmime shumë të ulëta.

Ne jemi të angazhuar për përsosmëri në shërbim dhe të çmimeve dhe ne jemi krenar për të rritur bazën e të dhënave më të madh të klientëve të kënaqur.

Ne garantojmë kënaqësinë tuaj dhe të shohim përpara për të siguruar ju me një shërbim të shkëlqyer në të gjitha kohët.

Ne jemi të bindur se Shërbimi ynë Shuttle do të plotësojë të gjitha nevojat tuaja dhe pritjet.

Plus të gjitha makinat tona janë Siguria Kuptimi GPS pajisur dhe nuk ka probleme Getting humbur apo vonë në destinacionin tuaj.

 

Karta dhe jo-Aeroport Shërbimet për:

Hotele, Bizneset, grupe të mëdha, Zona Bay Tours

Shërbyer të gjitha 3 e SFO Aeroporteve Bay Area, SJC, lisi 24/7
 

Udhëtarët Corporate / llogaritë e korporatës janë gjithashtu të mirëpritur

Telefononi Çdoherë në

Lokale:

(650) 229-8680

(408) 314-8680

OSE

Toll Free (800) 840-0522


dhe ne me kënaqësi do t'ju ndihmojë.
 
Faleminderit për biznesin tuaj Ne shohim përpara për të parë ju.


                                                                     Copyright 2010 © abcairporter.com Të gjitha të drejtat e rezervuara.